≡ Menu

Taxi van Middelburg naar Bochum Duitsland

Taxi Middelburg Bochum Duitsland. Uw taxi naar Bochum Duitsland kunt u snel en eenvoudig online boeken. Bij het boeken geeft u aan op welke tijd en vanaf welke adres wilt vertrekken. Houd u wel rekening met files en vertragingen in de spitsuren. Wij rijden in een ruime auto van een recent bouwjaar tot maximaal 4 personen met voldoende ruimte voor uw bagage. Bij 4 personen met meer dan 2 ruime koffers kunt u een stationwagen selecteren en bij meer dan 4 personen kunt u een taxibus selecteren. Een stationwagen kost € 5,- extra en een taxibus kost € 15,- extra.

De vaste prijs is ook geldig als u van uit Bochum Duitsland opgehaald wil worden, bij enkele rit vanuit Schiphol berekenen wij eenmalig een toeslag van €5,-. Er zijn andere voorwaarden aan verbonden:
– De klant dient klaar te staan bij ophaaltijd.
– De prijzen zijn geldig wanneer u online minimaal 12 uur voor de rit een taxi reserveert.

In de taxi kunt u contant betalen, ook kunt u met creditcard betalen tenzij u dit vooraf bij de reservering aangeeft (i.v.m. beperkte pin-terminals). Voor betalingen met creditcard berekenen wij extra toeslag van € 4,50 en bij pinnen € 2,50. Bij ophalen van Brussel Zaventem Airport komt er een extra toeslag van € 5,- i.v.m. wachttijd.

Belangrijk om te weten: Wanneer u minder dan 12 uur van te voren reserveert, zijn wij genoodzaakt een toeslag van € 15,- in rekening te brengen.
Profiteer direct van onze lage prijzen en reserveer op tijd een taxi bij Taxi Middelburg.

Ook van andere plaatsen in Zeeland naar Bochum Duitsland:
Taxi Middelburg naar Bochum Duitsland
Taxi Terneuzen naar Bochum Duitsland
Taxi Vlissingen naar Bochum Duitsland
Taxi Renesse naar Bochum Duitsland

Taxi naar Bochum Duitsland

Taxi Middelburg naar luchthavens in Duitsland

PlaatsVaste PrijsBestellen
Airport Weeze€ 239,-Goedkoop Taxi
Düsseldorf International Airport€ 279,-Goedkoop Taxi
Taxi Middelburg naar luchthavens in Duitsland

Taxi Middelburg rijdt ook vanaf Bochum Duitsland naar plaatsen in Zeeland

Call Now Button